Melih Bulu Görevden Alındı : Melih bulu, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan karar ile görevden alındı.

Melih Bulu Görevden Alındı : Melih bulu, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan karar ile görevden alındı.. Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın imzasını taşıyan kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevinden alındı. İlginizi çekebilir boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. Buna göre boğaziçi rektörü prof. Kararnameyle, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğaziçi rektörü melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevden alındı.

Melih bulu'nun biyografisi ile beraber, yaşı, nereli olduğu ve akademik kariyeri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Atama yapılmadan geçen süre içinde görevi rektör yardımcısı prof. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalara ilişkin kararlar, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Kararnameyle, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Bulu önce görevden alındığı haberlerini yalanladı, sonra kabul ederek tayyip erdoğan fotoğrafı paylaştı.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu Görevden Alındı ...
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu Görevden Alındı ... from static.daktilo.com
Melih bulu, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan karar ile görevden alındı. Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da erdoğan'ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı. Boğaziçi üniversitesi'nin protestolara neden olan rektörü melih bulu cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Melih bulu'nun biyografisi ile beraber, yaşı, nereli olduğu ve akademik kariyeri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Boğaziçi rektörü melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevden alındı. Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti.

Boğaziçi rektörü melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevden alındı.

Bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalara ilişkin kararlar, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti. Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Kararnameyle, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Melih bulu, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan karar ile görevden alındı. Resmi gazete'de yayınlanan 2021/360 nolu cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Melih bulu'nun yerine atama yapılmadı. 195 gün sonra görevden alındı. Ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın imzasını taşıyan kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevinden alındı. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, görevden alındı. 195 gün sonra görevden alındı. Melih bulu'nun macerası 194 gün sürdü.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu Görevden Alındı
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu Görevden Alındı from cdn.webtekno.com
Ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alınmıştır. Ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Resmi gazete'nin bugünkü sayısı, geçtiğimiz aylarda çok konuşulan ve boğaziçi üniversitesi'ni yakından ilgilendiren bir cumhurbaşkanı kararı ile yayımlandı. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Melih bulu'nun yerine atama yapılmadı. Melih bulu'nun biyografisi ile beraber, yaşı, nereli olduğu ve akademik kariyeri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. 195 gün sonra görevden alındı.

Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı.

Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Melih bulu'nun yerine henüz yeni bir isim atanmadı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi'ne kayyum olarak atanan melih bulu görevden alındı. Melih bulu görevinden alınırken, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Dört yıl içinde boğaziçi'ni dünyanın ilk 100 üniversitesi arasında sokma iddiasıyla rektör olan melih bulu'nun macerası 7 ayda sona erdi. Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Melih bulu'nun biyografisi ile beraber, yaşı, nereli olduğu ve akademik kariyeri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın imzasını taşıyan kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevinden alındı.

Melih bulu'nun yerine henüz yeni bir isim atanmadı. Melih bulu, 2 ocak 2021'de boğaziçi üniversitesi rektörlüğü görevine getirilmişti. Melih bulu neden görevden alındı? Boğaziçi üniversitesi kayyum rektörü melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındığı açıklandı. Boğaziçi üniversitesi'ne kayyum olarak atanan melih bulu görevden alındı.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, Resmi Gazete'de ...
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, Resmi Gazete'de ... from anadolu-haber.com
Melih bulu görevinden alınırken, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Melih bulu, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan karar ile görevden alındı. Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da erdoğan'ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı. Resmi gazete'de yayınlanan 2021/360 nolu cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Yaklaşık 6 ay önce akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla göreve gelen eski akp milletvekili aday adayı prof. Atama yapılmadan geçen süre içinde görevi rektör yardımcısı prof. Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı.

Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı.

Buna göre boğaziçi rektörü prof. Melih bulu'nun yerine henüz yeni bir isim atanmadı. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Resmi gazete'nin bugünkü sayısı, geçtiğimiz aylarda çok konuşulan ve boğaziçi üniversitesi'ni yakından ilgilendiren bir cumhurbaşkanı kararı ile yayımlandı. Melih bulu'nun macerası 194 gün sürdü. Söz konusu karar cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2. Kararnameyle, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. 195 gün sonra görevden alındı. Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da erdoğan'ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı. Atama yapılmadan geçen süre içinde görevi rektör yardımcısı prof. Melih bulu neden görevden alındı? Boğaziçi üniversitesi kayyum rektörü melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındığı açıklandı.

Post a Comment for "Melih Bulu Görevden Alındı : Melih bulu, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan karar ile görevden alındı."